Beck undercover premiär 6 november på C More

Premiär för nya Beck filmer redan i höst

Den 6 november är det premiär för att streama ”Beck – Undercover”, den första av fyra nya Beck-filmer. I denna film får tittarna lära känna en ny karaktär spelad av Martin Wallström (”Mr. Robot”, ”Johan Falk”) som kommer röra om ordentligt i Beck-gruppen framöver, enligt ett pressmeddelande från C More.

De kommande fyra filmerna (nummer 39-42) är en direkt fortsättning på där vi lämnade Martin Beck (Peter Haber) sist. Polisarbetet fortsätter som vanligt men under ny ledning av Alexandra ”Alex” Beijer (Jennie Silfverhjelm) som rekryterades till stationen efter att ha slutfört ett internationellt uppdrag i Mellanöstern. Martin har i sin tur tagit över efter Klas Fredén (Jonas Karlsson) som fått ett ännu tjusigare chefsuppdrag på NOA.

Streama Beck Undercover:

En ung kille har hittats mördad och Beck-gruppens arbete med mordet pekar i riktning mot ett knarknätverk. Klas Fredén har under lång tid haft nätverket under uppsikt, och han vill inte att hans utredning, som är inne i en kritisk fas, ska äventyras. Han låter dock Beck-gruppen, med Alex Beijer i spetsen, på nåder få arbeta parallellt med mordutredningen. Detta får Alex att hamna på ständig kollisionskurs med Fredén. 

Prova Cmore gratis och streama beck undercover.

Beck – Utom rimligt tvivel (Beck 40). Premiär på C More 4 december

Under ett ingripande görs ett makabert fynd i bakluckan på en bil och Beck-gruppen hamnar snabbt i skottlinjen för en tillsynes kallblodig mördare. Men saker är inte vad de verkar. Gruppen blir föremål för en påfrestande internutredning och Oscar hamnar i ett riktigt svårt dilemma.

Det blir Alex uppgift att lösa en både ovanligt och ofattbart grym mordgåta medan Beck-gruppen riskerar att falla samman inifrån. Martin Beck är tveksam till hennes sätt att hantera fallet, samtidigt som han själv tycks genomgå en personlighetsförändring. Pressen på Beck-gruppen blir hård, både internt och externt när media får nys om den misslyckade polisinsatsen och det sorgliga fyndet i bakluckan. Det här ska visa sig bli ett av gruppens mest emotionella fall.

Beck-filmerna bygger på författarparet Maj Sjöwall och Per Wahlöös karaktär och deckarsvit om Martin Beck. Filmerna produceras av Tomas Michaelsson på Filmlance, som är del av Banijay. Niva Westlin Dahl är exekutiv producent för projektet på C More och TV4. För regi står Pontus Klänge (Springfloden, Arne Dahl) och Lisa Ohlin (Wallander, Simon och ekarna). Johan BogaeusVeronica ZaccoFredrik Agetoft och Stefan Thunberg har skrivit manus. Beck är en samproduktion mellan C More, TV4, Nordisk Film och den tyska tv-kanalen ZDF. Beck distribueras internationellt av Banijay Rights.

Beck 41-42 har premiär på C More under våren 2021.

Alla Beck-filmer går att se när du vill på C More.

Om C Mores och TV4:s dramasatsning

Det högkvalitativa innehåll som TV4 och C More levererar till tittarna och användarna gör oss mer relevanta i dag än någonsin tidigare. I en tid när alla tittar helt på sina egna villkor skapar vi innehåll och tjänster som berör och engagerar – och som samlar Sverige.

TV4 och C More befinner sig i en expansiv satsning på svenskt drama och har det gångna året premiärvisat nya originalproduktioner som Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighetBröllop, begravning och dop och Hamilton. I innehållsportföljen finns också klassiska varumärken och publikfavoriter som SolsidanGåsmamman och Beck. Även en hel del sport på ”C more all sport & C More total

För er som önskar streama beck på DReamfilm, Swefilmer, Nyafilmer eller andra streamingtjänster online. Så rekommenderar vi att ni signar up och provar Cmore två veckor kostnadsfritt istället. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.