Deadpool 1, 2 &3

Deadpool har blivit en av de mest älskade Marvel-karaktärerna och hans filmatiseringar har varit en stor succé. ”Deadpool” från 2016 är en av de mest framgångsrika actionfilmerna på bio och fick en uppföljare 2018. Fansen väntar nu otåligt på den kommande tredje filmen. Här är en mer detaljerad recension av de två första filmerna och vad vi kan förvänta oss i framtiden.

Streama Deadpool 3 på Disney+

En av de främsta anledningarna till att Deadpool har blivit så populär är hans unika personlighet. Han är inte en typisk superhjälte som ständigt kämpar för rättvisa och räddar dagen. Istället är han en anti-hjälte som gillar att bryta fjädrar och bryta regler. Deadpool har en förmåga att prata direkt till publiken och bryta fjärde väggen, vilket gör honom mycket annorlunda jämfört med andra Marvel-karaktärer.

”Deadpool” från 2016 handlar om Wade Wilson (spelad av Ryan Reynolds) som blir diagnostiserad med cancer och bestämmer sig för att delta i ett experimentellt program som skulle bota honom. Behandlingen ger honom övermänskliga krafter, men också hans karakteristiska humoristiska och självmedvetna personlighet. Wade bestämmer sig sedan för att använda sina krafter för att rädda sin flickvän och bekämpa skurkar.

”Deadpool” är en mycket rolig film fylld med skratt och action. Ryan Reynolds gör en fantastisk prestation som Deadpool, och hans komiska timing och leverans är spot on. Filmen är också full av meta-skämt och popkulturella referenser som kommer att få dig att skratta högt. Dessutom har filmen en unik och oväntad ton som har gjort den till en favorit bland fansen.

Marvel Studios' DEADPOOL 3 - Teaser Trailer (2024) Ryan Reynolds & Hugh  Jackman's Wolverine is back - YouTube

Läs mer om Deadpool filmerna på gratismånad.se

Deadpool 2

”Deadpool 2” från 2018 följer Deadpool när han bildar en team av mutanter för att skydda en ung mutant från Cable, en tidresande soldat som försöker döda henne. Filmen innehåller ännu mer action och ännu fler skämt än den första, vilket gör den till en mycket rolig och underhållande uppföljare. Ryan Reynolds gör återigen en fantastisk prestation som Deadpool och det är en sann njutning att se honom på skärmen igen.

En av de mest spännande sakerna med ”Deadpool”-filmerna är att de är väldigt annorlunda jämfört med andra Marvel-filmer. De är mörkare, våldsammare och mer humoristiska än de flesta andra superhjältefilmerna. Deadpool’s fjärde vägg-brytande har också gjort filmerna unika, eftersom han ofta pratar direkt till publiken och refererar till saker som händer i den verkliga världen.

Deadpool 3

När det gäller framtida ”Deadpool”-filmer har Ryan Reynolds hintat om att den Deadpool 3 filmen kommer att vara en annan unik och oväntad film som fansen kommer att älska. Filmen planeras att släppas under 2024.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.