HBO MAX kommer till Europa och lovar bra pris i norden

Bekräftat: HBO Max kommer till Sverige den 26 oktober (Kan man prova gratis)

Nu är det inte lång tid kvar tills HBO Nordic blir HBO Max. Det är officiellt: HBO Max kommer till Sverige redan i höst. Streamingtjänsten finns redan i USA och i Latinamerika, och nu börjar lanseringen i Europa där Norden och Spanien är först ut, följt av Östeuropa och Portugal.  

Lanseringen i Sverige sker den 26 oktober.

När HBO Max släpps i Sverige kommer den nya streamingtjänsten att ersätta HBO Nordic. Användarna kan räkna med mer innehåll i form av filmer och originalserier. Den nya tjänsten kommer bland annat samla innehåll från HBO, DC och Cartoon Network, originalserier och -filmer från HBO Max, samt filmer från Warner Bros. “Det är ett historiskt ögonblick när HBO Max landar i Europa”, säger Johannes Larcher, Head of HBO Max International.

”WarnerMedias filmer och serier, till exempel Harry Potter, Game of Thrones och The Big Bang Theory, är älskade av så många i hela Europa. HBO Max är skapat för att ge alla dessa fans bästa möjliga tittarupplevelse av dessa favoriter liksom en mångfald av andra fantastiska titlar.” Det exakta utbudet och priser kommer att presenteras under ett digitalt event i oktober, skriver HBO Max i ett pressmeddelande.

Prova HBO MAX gratis?

Det så återstår att se vad det nya HBO MAX priset blir men tittar man på vilka priser som gäller i USA. Så betalar man 80kr i månaden med reklam eller 130 kr utan reklam. HBO har lovat att erbjuda väldigt förmånliga priser i norden. Troligen kommer de erbjuda rabattkoder eller väldigt förmånligt prova på pris i samband mad lanseringen. Precis som Disney + gjorde. 26 oktober vet vi det exakta priset. Denna information kommer från artiklar på Di.se.

Hitta bästa HBO MAX pris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.