Streama Jönsonligan i jultider

Nya filmen ”Se upp för Jönssonligan” får julpremiär på C More

Nu är det officiellt: nya ”Jönssonligan”-filmen släpps som planerat den 25 december. Skillnaden är bara att du kan se den hemifrån. C More gnuggar händerna av förtjusning. De har nämligen lyckats roffa åt sig den största svenska streamingpremiären någonsin.

Se upp för Jönssonligan

I rollen som Sickan ser vi Henrik Dorsin, och övriga ligamedlemmar spelas av Hedda Stiernstedt, Anders Johansson och David Sundin. 

Efter en misslyckad kupp hamnar Charles Ingvar ”Sickan” Jönsson i fängelse. När han släpps ut har kumpanerna i Jönssonligan blivit hederliga och Sickan får fortsätta på egen hand. Brottsförmedlaren Anita ger honom ett simpelt inbrott som uppdrag, men det hela visar sig vara mycket vara större än Sickan tror. Nu behöver han sina gamla medbrottslingar för att genomföra den svåraste kuppen i ligans historia.

 ”Se upp för Jönssonligan” släpps på C More den 25 december.

Istället kan det svenska folket hänga med Sickan, Harry, Vanheden och Doris på ett helt nytt uppdrag på självaste juldagen. Låter faktiskt som rena kuppen för hemmasittande barnfamiljer. Ett månadsabonnemang på C More kostar 109 kronor, vilket är billigare än en biobiljett. 

Mer om nya filmen Jönson ligan.

Streama filmen gratis på cmore.se…

I rollen som Sickan ser vi Henrik Dorsin, och övriga ligamedlemmar spelas av Hedda Stiernstedt, Anders Johansson och David Sundin. 

Vart kam man streama Jönsonligan Gratis?

Det finns flera streamingtjänster som excmpelvis Nya filmer, Dreamfilm eller Swefilmer. Men dessa streaming tjänster är olagliga och håller ej bra bild kavalitet. Prova istället Cmore gratis två veckor. så får du se den nya Jönsonligan gratis. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.