WAHLGRENS VÄRLD – KANAL 5 | DPLAY

Streama Wahlgrens värld gratis på Kanal 5 | Dplay. Realityserie med Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso.

Wahlgrens värld. Svensk realityserie från 2020 på Kanal 5 och Dplay.

Pernilla Wahlgren föddes rakt in i rampljuset och har precis som större delen av sin familj vuxit upp i strålkastarnas ljus. Just nu är hon huvudpersonen i sin egen realityserie där vi får följa artisten, designern, bloggaren, poddaren, mediefenomenet och fyrbarnsmamman när hon bjuder in oss att följa hennes minst sagt kaotiska vardag och liv.

Mamma Christina har jobbat med Ingmar Bergman och pappa Hans var en av sin tids mest eftertraktade skådespelare. Syskonen Niclas och Linus jobbar med film och musik och nu gör även delar av den tredje generationen Wahlgren, med Pernillas barn Benjamin och Bianca i spetsen, entré i strålkastarnas ljus. Pernilla själv fick sin första teaterroll som 11-åring och 1985 vann hon Melodifestivalen och hela svenska folkets hjärtan med låten Piccadilly Circus. Sedan dess har Pernilla belönats med guldmasker och guldskivor, rosats, risats, sågats och roastats.