Allt om Gåsmamman säsong 1,2,3,4,6,

Storfavoriten gåsmamman släpper säsong 5 2021 och säsong 65 under 2022. Genom åren har Gåsmamman blivit en tittar susse bland streamin serierna. Serien går att se på C More och på TV4 Play.

Gåsmamman Säsong 6

Mer info släpps så fort vi vet något under 2022.

Gåsmamman säsong 5

Tre år har gått sedan Sonja blivit majoren som lever gömd i norge.

Mer info om Gåsmamman Säsong 5.

Gåsmamman Säsong 4

I säsong fyra vaknar Sonja upp efter sex månader i koma till en värld som har gått vidare utan henne, och en kropp hon inte känner igen. Samtidigt inser hon att den colombianska kartellen har satt ett pris på hennes huvud. För att kunna betala sin skuld dyker Sonja djupare in i den kriminella världen, men hennes val får oväntade ringar på vattnet och faran för hennes och familjens liv bara växer.

https://youtube.com/watch?v=HYzax6SK-0Q%3Ffeature%3Doembed

Gåsmamman Säsong 3

Säsong tre av Gåsmamman tar vid är Sonja ute ur fängelset och ett nytt liv i trygghet har tagit sin början. Tillsammans med nya kärleken John har hon byggt sitt drömhus och äntligen kan hon lämna sitt turbulenta och smärtsamma förflutna bakom sig. Men trots en önskan om att hålla familjen utanför de kriminella kretsarna dras Sonja återigen tillbaka in i en laglös värld av våld och brutala uppgörelser.

https://youtube.com/watch?v=n7gG5VP4rwc%3Ffeature%3Doembed

Gåsmamman Säsong 2

Sonja och hennes tre barn har återvänt till Sverige efter ett år i Australien. De lever under skyddad identitet, och varken vänner eller familj vet att de är tillbaka. Samtidigt närmar sig en ödesdiger rättegång mot Sonjas skuldsatte bror Niklas.

Missa inte att streama tidigare säsonger även på Discovery +

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.