Champions League finalerna, från år 1995-2019

Återupplev de gamla Champions League-finalerna från arkivet hos Viaplay. Mängder av klassiska matcher med flera av historiens absolut bästa fotbollsspelare.

Streama champions league matcherna. Se alla stora matcher med Barcelona, Real Madrid, Liverpool, Chelsea, Manchester United, Manchester city, Juventus, Milan och många fler klubblag.

Streama även alla kommande fotbolls matcher kring Champions League med Viaplay.

Se viaplay Gratis period

Se Champions League live

Det finns lite olika knep för dig att kunna kolla på matcher i Champions League live.

Om du nu inte befinner dig inne på en arena där CL spelas, så rekommenderar vi istället till en sida där du kan live streama Champions League. Alternativ en TV-kanal som sänder din match.

Den tjänst i Sverige som hela tiden hjälper dig angående live streaming till CL är Viaplay. De har sedan en ganska lång tid tillbaka rättigheterna att sända Champions League online. Dit kan alla svenskar ta sig för att direktsända CL matcher på nätet.

Genom att snabbt ta dig till Viaplay, så kan du väl där skapa ett konto. . Dessutom så krävs det en form av premium abonnemang för att du ska kunna se Champions League stream på din dator, mobil eller iPad.

Ett abonnemang hos Viaplay kommer att kosta dig 399 kronor. Detta om du inte använder dig av något erbjudande som tjänsten kan emllanåt erbjuda. Mer om detta lite längre ner.

Med ett premium hos Viaplay så kommer du att kunna streama matcher i Champions League utan problem. Dina sändningar kommer hålla en mycket hög kvalité. Vi är helt klart nöjda med att se på fotboll inne hos Viaplay.

En annan stor fördel med att använda sig av Viasats TV-kanaler eller Viaplays live streams är att du hela tiden kommer kunna sända fotboll från andra stora ligor i Europa. Hos Viaplay så kommer du även kunna streama Premier League, och se matcher från La Liga live. I övrigt så har de ett gediget sportutbud där man även kommer sända NHL och UFC.