Dplay gratis, prova Dplay erbjudandet nu!

Dplay gratis, hitta din Dplay rabattkod nu!

Denna sida inehåller innehåller annonser , reklam och erbjudanden i samarbeten med Dplay.

Dplay är kanal 5:s playsida. samt ett gäng andrakanaler också. I skrivande stund får du testa Dplay gratis om du klickar dig vidare på erbjdjudandet nedan.

PROVA DPLAY GRATIS <—- testa här

Dplay gratis erbjudande

För att ta del ar erbjudanden gratis koder, klickar du bara vidare i Dplay länken. Ingen rabattkod behöver anges för att ta del av erbjudandet.

Underhållning

 • Njut av exklusiv underhållning och aktuella dokumentärer före alla andra!
 • Ingen reklam, ingen bindningstid
 • Prisbelönade dokumentärer från BBC, bl.a. Planet Earth och Blue Planet

Innehåll i Dplay Premium 

 • Se allsvenskan på Dplay 2020
  • Från och med säsongen 2020 kommer Dplay och deras moderbolag Discovery ansvara för alla allsvenska matcher.
  • Matchdagar kan ändras utifrån Corona (Covid-19).

Allt du behöver veta om Dplay Allsvenskan och Superettan

 • Från och med 2020 streamas alla allsvenska matcher
 • Dplay sänder superettan
 • Streama allsvenskans försäsong’s matcher på Dplay

DPLAY PREMIUM, MINSKAT SPORTUTBUD PÅ GRUND AV CORONA:

Corona utbrottet har skakat omvärlden så kan priserna vara annorlunda och datum för olika evenemang kan ha flyttats eller ställs in. Exempelvis har Dplay Premium sänkt sitt pris då utbudet av sport har minskat. Bland annat har Allsvenskan pausats, EM har flyttats m.m. Även andra Streaming tjänster har minskat sitt pris och utbud. Exempelvis Cmore Sport och Viaplay Sport som inte kan sända SHL och premierleague och Spanska ligan (LA Liga).

Streama Filip och Fredrik presenterar

Använde gratis erbjudandet för att se Filip och Fredrik presenterar. Där dom väljer ut dokumentärer och annat som man sedan kan titta på helt gratis och helt utan reklam. Det är gratis första provperioden och sedan kostar det 79kr per månad. Helt klart värt det om du frågar oss på streamingcentrum.se.

Om Dplay, Streamingtjänster

Välkommen till Dplay, Discovery Networks Swedens streamingtjänst. Discovery Networks Sweden är ett TV-hus med ett brett sprektrum av kanaler, spännande program och färgstarka och populära profiler. Här samlar vi det bästa innehållet från några av Sveriges – och världens – största tv-kanaler, bland annat Kanal 5, Kanal 11, TLC, Discovery Channel och Eurosport. Det betyder innehåll i världsklass, allt ifrån hisnande underhållning till gripande dokumentärer.

Välj själv om du vill titta gratis eller skaffa ett abonnemang där du kan titta på alla våra kanaler utan reklam och dessutom se serier som är helt exklusiva för Dplay.

Dplay relanserades i januari 2018. Den nya versionen av Dplay är under utveckling – med kontinuerliga uppdateringar och leverans av förbättrad digital tv-teknologi.

En av de stora tekniska förbättringarna är att vi ersatt Flash-spelaren med en HTML5-spelare. Denna ska på sikt göra det möjligt att spela upp vårt innehåll direkt i webbläsaren på mobil. Fram till dess behöver du uppdatera Dplay-appen på App Store / Google Play Store.

Vi har också jobbat hårt med optimering, och förhoppningsvis kommer du med detta uppleva en mycket snabbare, mer stabil och generellt bättre tjänst. Nu minns även din webbläsare var du slutade titta senast, så att du enkelt kan fortsätta där du slutade.

Dplay erbjudande 2 veckor gratis . (Utan att ange Dplay rabattkod eller värdekod.)