Seinfled

Seinfeld

Serien som mer eller mindre definierade 90-talet! Följ med Jerry, Elaine, George och Kramer på Manhattan när de tampas med galna ex, arga sopprestaurangsägare och föräldrar i Florida. Trots att det nu är snart tre decennier sedan Seinfeld först visades håller humorn fortfarande.

Genre: Komedi
Betyg IMDB: 8,9


Game of thrones

Game of Thrones

I och med att sista avsnittet av denna episka serie sändes i våras kan du nu se säsongen i sin helhet hos C More. Se John, Danearys, Sansa, Cersei och resten av karaktärerna som vi älskat i 8 säsonger slåss för sina liv i sista kapitlet i Sagan om is och eld.

Genre: Drama/Fantasy
Betyg IMDB: 9,4


Modus

Modus

I Modus får vi följa kriminalpsykologen Inger Johanne Vik när hennes dotter blir vittne till ett mord. Efter den uppmärksammade första säsongen, med bland annat Peter Jöback och Alexandra Rapaport, fick Modus internationell uppmärksamhet och inkluderar i andra säsongen även amerikanska stjärnor som till exempel Kim Catrall.

Genre: Deckare
Betyg IMDB: 6,7

Se Modus hos C more 


Fargo

Fargo

Tyckte du om bröderna Cohens film Fargo? I serien med samma namn får vi träffa ännu fler karaktärer och deras tragiska missöden i lilla staden Fargo. Precis som i filmen skildras ångest och surrealistiska händelser med humor. I rollerna finns bland annat Martin Freeman och Kirsten Dunst.

Genre: Thriller/Drama/Komedi
Betyg IMDB: 9

Se Modus hos C more 


Peaky Blinders

Peaky Blinders

I 20-talets Birmingham pågår ett fullskaligt krig i den undre världen mellan de olika kriminella gängen. I Peaky Blinders får vi följa ett av de mest fruktade gängen med samma namn, där ledaren Thomas Shelby vill bevara familjehedern och samtidigt utöka verksamheten.

Genre: Drama
Betyg: IMDB: 8,8

Se Peaky Blinders hos C more 


Vikings

Vikings

En serie för dig som sett alla säsonger av Game of Thrones! Här får vi följa vikingen Ragnar Lodbrok, en av de mest sägenomskrivna vikingarna, när han krigar och härjar i medeltidens Norden. I rollerna ser vi bland annat Gustav Skarsgård.

Genre: Äventyr
Betyg IMDB: 8,6

Prova Vikings på C more gratis och HBO


Black Sails

Black Sails

När du har sett klart både Game of Thrones och Vikings kan du lika gärna sitta kvar i soffan och titta på Black Sails också. Den här serien utspelar sig senare, på 1700-talet, och handlar om kriget mellan diverse olika pirater och den brittiska flottan i Västindien.

Genre: Äventyr
Betyg IMDB: 8,3


The Night Manager

The Night Manager

Jonathan Pine nästlas av en händelse in i en illegal vapenaffär och måste infiltrera den ökände vapenhandlaren Richard Ropers gäng. Jonathan tvingas lämna sitt gamla liv bakom sig och gå in i en tillvaro där han ständigt är en hårsmån från att bli avslöjad. En riktigt nervkittlande och välgjord serie baserad på John le Carres roman med Tom Hiddleston (Avengers), Olivia Colman (Broadchurch) och Hugh Laurie (House) i huvudrollerna.

Genre: Thriller
Betyg IMDB: 8,2

Se serien på C more


Halvvägs till himmelen

När Albin Olsson blir kyrkoherde i den lilla församlingen i Nöbberup har han stora visioner om hur han ska förändra kyrkan och göra den relevant för byns invånare igen. Men han får ett bryskt uppvaknande när han inser att församlingen är ett gäng bakåtsträvare som gör sitt yttersta för att motverka förändring. En underbart mysig, svensk komediserie med bland annat Johan Glans, Anders Andersson och Jenny Skalvan.

Genre: Komedi
Betyg IMDB: 7,3

Prova och se serien på C more gratis


Bron

Bron

Har du sett senaste säsongen av Bron? Om inte är det definitivt dags nu! I den här tredje säsongen av succéserien får vi följa Saga Norén från Länskrim Malmö, men nu med en helt ny partner från landet på andra sidan sundet. Precis som i tidigare säsonger börjar det hela med ett dödsfall som väcker många frågor, följt av en invecklad intrig som successivt nystas upp.

Genre: Deckare
Betyg IMDB: 8,6

Prova och se serien på C more gratis