Paradise Hotel, missa säsongen på Viafree och Viaplay!

Pradise hotel är tillbaka Åtta av dokusåpasveriges största drottningar checkar in på hotellet.

Paradise Hotel säsong 13. Realityserie från 2020 på TV3 | Viafree.

Paradise Hotel är tillbaka med en trettonde säsongen. Förbered er på kärlek, fest, svekfulla pakter och tårar. Vem kommer att vinna och vilka kommer att försvinna? Med Emma Hellström, Josefin ”Josie” Capllonch, Alexandra Nord, Cornelia Gyllborg, Erica Lindberg, Helen Ablatova, Hanna Bodelson och Paulina ”Paow” Danielsson. Dessutom kommer tittarna bjudas på ytterligare två comebacker när PH-veteranerna tillika paradisets prinsar, Arvid Stenbäcken och Fredrik ”Fimpen” Olsson, checkar in på hotellet under hösten.

– Denna säsong är verkligen något extra och det ska bli så himla kul att följa allt som händer under resans gång. Jag vågar utlova drama i mängder, kärlek och spelet när det är som bäst. Jag är taggad och ni där hemma kommer inte bli besvikna, säger Rebecca Stella.

Missa inte säsong 14 av Paradise Hotel under 2021


Deltagarna i Paradise Hotel 2020. Vet du vem som kommer delta i paradise hotel 2021, kontakta oss så lägger vi upp det på hemsidan.


Alexander Ekdahl, 23, från Borås @alexanderekdahl
Simon Weidersjö, 25, från Stockholm @simonweider
Mikail Maarofi, 21, från Göteborg @mikailem
Sebastian Månsson, 25, från Helsingborg @sebmansson
Malte Grkovic, 26, från Stockholm @maltegrkovic

Diana Moseni, 27, från Göteborg @DianaMosen
Tanja Ingebretsen Kallin, 23, från Vänersborg @trubbeltanj
Filippa ”Blomman” Blomqvist, 23, från Göteborg @filippablomqvistt
Andrea Contreras, 21, från Sundsvall @_andreacontrs
Filippa Kronholm, 24, från Finspång @filippamariaa

Är norge bättre på att festa än sverige när de kommer till paradise hotel?

Paradise hotel tidigare säsonger

Det finns hela 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,11,12, 13 säsonger av det svenska paradise hotel. Genom åren har man kunna se kungligheter sex , sprit i massor. oftast med en hel del svartskjuka mellan deltagarna. Många deltagar blir efter tv serien kändisar och deltar i andra TV produktioner. Exmepl på detta är Samir, Paulina ”Paow” Danielsson med flera.

Hur fungerar Paradise Hotel? (regler)

Paradise Hotel Sverige är en dokusåpa på formatet Paradise Hotel som ursprungligen kommer ifrån USA 2003. En grupp av unga singlar, kvinnor och män, bor på ett lyxhotell i Mexiko. Tävlingen sker parvis och varje vecka gäller det att hitta en partner av det motsatta könet som man kan stå säkert med i en parceremoni. Det blir alltid minst en person som står utan partner och åker ut från hotellet. Under veckans gång får deltagarna brev med utmaningar, tävlingar, immunitet och twister som också gör att deltagare riskerar att åka ut. Varje vecka kommer det också in nya deltagare; det avgör om det är en kvinna eller man som kommer åka ut i nästa parceremoni. Tävlingen går ut på att stanna på hotellet så länge som möjligt för att sedan stå i en ”kulcermoni” med sin partner, där man får chansen att vinna en halv miljon kronor. varje år söker paradise hotel nya deltagare. Vill du delta i paradise hotel casting?

Streama paradise hotel på Viaplay & Viafree gratis.

Viafree sänder paradise hotel gratis men vill du även se eftersnacket gratis. Så rekommenderar vi att prova Viaplay gratis under 2 veckor.

Missa inte även paradise hotel Norge. Streama detta på Viaplay. Vi rekommenderar även att strema paradis hotel Danmark.

Paradise Hotel Danmark

Under denna säsong av Paradise Hotel är det viktigt att hålla ögonen på priset när taktik, misslyckande och förbjuden frestelse ständigt utmanar hotellets vackra unga gäster. Paradise hotel Danmark finns att streama gratis på Via free eller på Viaplay.

 • Avsnitt 1 Rikke öppnar återigen dörrarna till Paradise Hotel och ger en grupp hoppfulla tjejer och killar chansen att vinna en halv miljon danska kronor.
 • Avsnitt 2 Den första festen på hotellet är i full gång och en flirt mellan två av hotellets gäster blossar upp. På Solo sitter en gammal kändis och observerar festen i loungen – han saknar en partner.
 • Avsnitt 3 Under festen smyger en mystisk figur runt på hotellet till gästernas förskräckelse. Morgonens baksmälla försvinner snabbt när det benhårda taktiska spelet på Paradise Hotel börjar på allvar.
 • Avsnitt 5 Vid frukosten överraskar en ny deltagare hotellets nuvarande gäster. Den nya gästen får stort inflytande över vem partykungarna är, och två av gästerna får en stor men rolig uppgift.
 • Avsnitt 6 Den nervkittlande omröstningen är över och hotellets partykung måste väljas. Efteråt blir det mycket romantik och lyrik i luften, och för en av killarna leder det till ett svårt dilemma.
 • Avsnitt 7 Inför säsongens första Pandoras ask står flera av gästerna i skottlinjen, och en hemlig romans riskerar att avslöjas. Spelet pågår alltid och gästerna måste göra ett viktigt val tillsammans
 • Avsnitt 8 Hotellets mest rymliga gäst ska starta en vänskapskedja som kommer att vara avgörande för vilka av hotellets gäster som är i stor fara för kvällens parcermoni.
 • Avsnitt 9 Hotellgästerna tvingas välja sida när hotellets mäktigaste kille väljer sitt imperium och tvingar sex av hotellets gäster att flytta till den eländiga byn.
 • Avsnitt 10 Gästerna firar kinesiska nyåret och ska sova i byn och imperiet. Det finns dock inget hinder för lite flirtande mellan hotellgästerna.
 • Avsnitt 11 Det har varit en händelserik natt på Paradise Hotel och spåren är svåra att hålla dölja för flera av gästerna. Två av tjejerna i synnerhet har dåligt samvete.
 • Avsnitt 12 Dagens parceremoni kommer inte att vara som deltagarna förväntar sig. Rädslan för att behöva säga adjö till en gäst glöms dock snabbt när de får ett överraskande meddelande från Rikke.
 • Avsnitt 13 Miss Paradise är på väg (FINAL)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.