Streama Johan Falk filmer ikväll!

Johan Falk filmerna

Johan Falk är den fiktiva svenska Göteborgspolisen som i filmerna spelas av Jakob Eklund. Johan Falk filmerna är omtyckta svenska filmer som producerades mellan 1999 – 2015.  I sann Crime anda så är Falks agerande ofta kontroversiellt: Hans okonventionella metoder utmanar flera gånger tålamodet hos hans överordnade. Det är i Johan Falk filmerna som Joel Kinneman får sitt genombrott med rollen Frank wagner som är en krimeniell brottslig som jobbar och hjälper polisen (Aina).

Nyafilmer med johan Falk? Se dem nu på Netflix

Det stämmer att Netflix nyss släppt alla Johan Falk filmer på nytt. Men det är de klassiska filmerna som fördelats på tre säsonger där man kan följa johan Falk. Så istället för att streama gratis på olagliga sidor som Nyafilmer, Dreamfilm, swefilm etc kan man se dem på Net flix och har man inte Netfilix aabonnemang kan man kostnadsfritt testa netflix. Läs mer om hur man kan prova netflix gratis.

Utgivningsår: 2009 Säsong 1

En envis polis flyttar tillbaka till sin hemstad för att gå med i en elitstyrka som bekämpar organiserad brottslighet och Skandinaviens värsta förbrytare.

Se Gruppen för särskilda insatser. Avsnitt 1 från säsong 1.

1. Gruppen för särskilda insatser

Johan Falk och gruppen för särskilda insatser är på jakt efter ett gäng på sex personer som rånar värdetransporter. Men Johan är inte förberedd på GSI-gruppens arbetsmetoder.

Se Vapenbröder. Avsnitt 2 från säsong 1.

2. Vapenbröder

När en polis som infiltrerat ett ökänt kriminellt gäng i Göteborg råkar i knipa i samband med en vapenaffär måste Falk försöka förhindra ett gängkrig.

Se National Target. Avsnitt 3 från säsong 1.

3. National Target

Johan Falk utreder ett estniskt amfetamingäng och hamnar mitt i sin värsta mardröm när han inser att han håller på att infiltrera Europas farligaste maffia.

Se Leo Gaut. Avsnitt 4 från säsong 1.

4. Leo Gaut

Johan kontaktar en restaurangägare och före detta kåkfarare för att få information om ett krogbråk. Situationen blir explosiv och de båda männen ställs inför svåra val.

Se Operation Näktergal. Avsnitt 5 från säsong 1.

5. Operation Näktergal

Falk använder Hanna som lockbete under en utredning av handel med kvinnor från öststaterna. När situationen blir prekär hamnar gruppen i en moralisk kris.

Se De fredlösa. Avsnitt 6 från säsong 1.

6. De fredlösa

En åklagare utsätts för ett sprängattentat och mardrömmen blir ett faktum när misstankarna riktas mot den högsta polisledningen.

Utgivningsår: 2012 Säsong 2

I säsong 2 utreder Falk nya brott, till exempel gängstrider, ett överfall mot en värdetransport, ett rån som går snett och kidnappningen av hans styvdotter.

Se Spelets regler. Avsnitt 1 från säsong 2.

1. Spelets regler

96 m

Två år har gått sedan Falk och Wagner bröt sitt samarbete. Samma kväll som Franks bar nyinvigs hamnar hans före detta flickväns bror i knipa på grund av spelskulder.

Se De 107 patrioterna. Avsnitt 2 från säsong 2.

2. De 107 patrioterna

En skottlossning mellan kriminella gäng oroar insatsgruppen och snart inser Johan att han har fått ett livsfarligt fall på halsen.

Se Alla råns moder. Avsnitt 3 från säsong 2.

3. Alla råns moder

En grupp före detta svenska militärer rånar en värdetransport, men Falk får en olustig känsla av att det bara var en övning inför ett mycket större rån.

Se Organizatsija Karayan. Avsnitt 4 från säsong 2.

4. Organizatsija Karayan

När Falks styvdotter Nina kidnappas av sin biologiska pappas skuldindrivare skyr Falk och gruppen för särskilda insatser inga medel för att rädda flickan.

Se Barninfiltratören. Avsnitt 5 från säsong 2.

5. Barninfiltratören

Ett rån går fruktansvärt snett och en civilperson dödas. Johan Falk tar hjälp av sitt nätverk för att kunna gripa personerna som ligger bakom rånet.

Se Kodnamn: Lisa. Avsnitt 6 från säsong 2.

6. Johan Falk Kodnamn: Lisa

Beväpnade män bryter sig in i Frank Wagners lägenhet. Frank flyr och ber Johan Falk om hjälp. Men är det ett misstag som kommer att stå dem båda dyrt?

Utgivningsår: 2015 Säsong 3

Johan och GSI-teamet utreder tjuvar på ett köpcenter, en gängskjutning och en kidnappning med obehagligt personlig koppling.

Se Ur askan i elden. Avsnitt 1 från säsong 3.

1. Ur askan i elden

Falk reser till Lettland för att lösa en gammal gåta, medan Rydells gäng får nytt blod och maktbalansen i Göteborg rubbas. Samtidigt får GSI en ny fiende.

Se Tyst diplomati. Avsnitt 2 från säsong 3.

2. Tyst diplomati

I Stockholm träffar Falk kollegan Pernilla som till synes förser terrorister med vapen, men det visar sig att allt inte är som det verkar.

Se Blodsdiamanter. Avsnitt 3 från säsong 3.

3. Blodsdiamanter

Niklas Saxlid, som är GSI:s specialist på hemliga operationer, infiltrerar Kavkaz-maffian. De upptäcker dock att det finns en förrädare bland dem, och Niklas försvinner.

Se Lockdown. Avsnitt 4 från säsong 3.

4. Lockdown

Polisstationen i Göteborg är stängd på grund av en terroristattack. Helén Falks exmake Örjan erbjuder stulna dokument i utbyte mot att få kontakt med sin dotter.

Se Slutet. Avsnitt 5 från säsong 3.

5. Johan Falk slutet

Streama Johan Falk slutet En okänd maffiaorganisation slår tillbaka med full kraft. Johan Falks familj attackeras och någon försöker döda hans fru – slutstriden har börjat.

Letar du efter länk för att streama Johan Falk Filmer på t.ex. Nyafilmer, Dreamfilm, Streamtajm, Swefilm, Nya Filmer eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter.

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera C Mores gratiserbjudande där du kan streama alla Johan Falk filmer gratis  som en del av prova på C more erbjudandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.