Viaplay gratis -”Erbjudande”

Vill du ha VIAPLAY gratis Erbjudande?

Senaste gratis erbjudandet från Viaplay

Gällande Viaplay så har vi på ”Streamingcentrum.se” samlar erbjudanden från olika streaming  tjänster. Eftersom du hamnat på denna sida så antar vi att du letar efter att Streama och prova Viaplay och Viaplay SPORT gratis under en period. Vi har samlat de olika erbjudandena och beroende på säsong så kan de variera om frimånaden är en halv, en, två eller tre månader. Erbjudande JUST ”0,5-1 månader VIAPLAY gratis”.


ERBJUDANDE: Gratis Viaplay, just nu prova på 0,5-1 Månader

Prova Viaplay gratis

För att du ska kunna se vilket utbud streamingtjänsten har så får du prova att Streama gratis. Det betyder att du får använda tjänstens standardpaket som ger dig tillgång till alla filmer och serier. Allt du behöver göra är att registrera ett konto, och du är redo att börja streama Viaplay gratis.

Prova Viaplay Här=>

Viaplay Sport, Tv, filmer och serier

Viaplay lanserades redan 2007 och är MTG-koncernens streamingtjänst. Det som gör att man vill Prova Viaplay SPORT och annorlunda än de andra svenska streaming-tjänsterna är att de har utöver filmer och serier har rättigheter till många olika sportevenemang och ligor. Du kan även streama Tv-kanalerna TV3, TV6, TV8 och TV10. De olika Viaplay paketen består av Viafree, Viaplay, Viaplay Sport och Viaplay Total.

Mäktiga sporträttigheter med VIAPLAY SPORT

Viaplay SPORT är en av de streaming-tjänsterna som har de största sporträttigheterna i Sverige. Du kan bland annat se Champions League, Premier League, Formel 1 och NHL. Du kan även se UFC, MMS och andra kampsportsevenemang. Om du vill streama Viaplay sport så får du dock betala för det dyrare paketet då det inte ingår i standardpaketet. Viaplay Sport innehåller samtliga Champions League matcher, Kvalspel, slutspel och den stora Champions League finalen. Champions League finalen kan man att Streama oavsett vart du än är. I mobilen, surfplattan, TV’n eller på datorn.

Viaplay gratis, alltid minst 2 veckor

För att du ska kunna se vilket utbud streamingtjänsten har så får du två veckor helt gratis. Det betyder att du får använda tjänstens standardpaket som ger dig tillgång till alla filmer och serier. Allt du behöver göra är att registrera ett konto, och du är redo att börja streama.

Prova Viaplay Här=>

Viaplay kod, Viaplay rabattkod

För att du ska prova att Streama Viaplay gratis och ta del av erbjudandet, behöver du inte ange någon rabattkod eller annan kod vid registering. Erbjudandet är alltid minst två veckor gratis.

Enligt Viaplay själva är Nordens ledande streamingtjänst för serier, film, sport och barninnehåll

Om Viaplay & Viaplay rabattkod

Viaplay är Nordens ledande leverantör av digital underhållning för serier, filmer, sport och barninnehåll. Viaplay sammanför dig med din favoritunderhållning, var du än är. Du kan upptäcka och uppleva hela säsonger av serier, marknadens största utbud av nya storfilmer, samt direktsända sportevenemang i världsklass så som Engelska Premier League, UEFA Champions League, NHL och Formel 1. Viaplay finns på webben, iOS och Android-enheter, Smart TV, Viasat Set-Top-Boxar, Xbox 360, Xbox One, PlayStation®3 och PlayStation®4.

Viaplay AB är en del av MTG AB (Modern Times Group) som är en internationell underhållningskoncern vars verksamheter sträcker sig över sex kontinenter och omfattar TV-kanaler, innehållsproduktion och distribution, onlinetjänster, radiokanaler, flerkanalnätverk (MCN:er) och esport. Viaplay rabattkoder aktiveras automatiskt utan att du behöver ange någon rabattkod. Klicka vidare för mer info om Viaplay Rabattkod.

Viaplay sport – utbud

Viaplay Sport har störst utbud inom sport av alla streamingtjänster i norden.

Viaplay Golf

Europatouren LPGA-touren Ryder Cup WGC 8 majors

Viaplay Motor

Formel 1® Moto GP Nascar Speedway GP

Fler sporter

NHL KHL Major League Baseball ATP 1000 NFL Euro League Basket EHF Champions League IHF World Handball Championship EHF European Handball Championship UFC Boxning

Tidigare har man Viaplay erbjudet ”Prova viaplay SPORT gratis 1 månad” och Viaplay gratis 3 månader. För tillfället erbjuder de att testa 2 veckor gratis, men så fort vi får info om 1,3 eller 6 månader så tipsar vi om det på hemsidan. 

Under 2019 har hifi kunder erbjudet vissa kunder 6 månader fritt.
  • Detta erbjudandet ger 6 gratis månader Viaplay Film & Serier (värde 654 kr).
  • Du får din värde kod via e-mail när du köpt en produkt som ingår i denna kampanj hos HiFi klubben mellan den 1 April – 1 Juni 2019.
  • Koden är giltig till och med den 1 augusti 2019.
  • Koden avser paketet Viaplay med serier och film och kan inte kopplas till ett paket innehållande sport.
  • Erbjudandet gäller både ny och befintlig Viaplay-kund och kan ej kombineras med andra Viaplay-erbjudanden, 1 kod per kund.
  • Efter fria månader löper abonnemanget automatiskt vidare för 109 kronor/månad. Avsluta när du vill.